Skocz do zawartości
Lajnerek

[ODRZUCONE]Podanie Lajnerek

Rekomendowane odpowiedzi

nick na serwerze : Lajnerek
wiek kandydata : 15
obecny poziom : 30
doświadczenie w moderowaniu : Byłem vwlascicielem 2 serwerów Mega Drop po 60 osób i dodatkowo na podobnych byłem także Helperem jak i Moderatorem.
dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie : Mam kilka powodów np. Jak coś robie i chce tego focusuje sie na tym i poświecam bardzo dużo czasu.
Jestem jedną z w miare aktywniejszych osób i mogę dużo czasu spędzać na serwerze. Również praca moderatora,chatmoda mi się bardzo podoba niewiem czemu ale poprostu
takie rzeczy mnie kręcą i może to być + w moderowaniu. Również byłem na beta testach i znalazłem kilka bugów.
kilka zdań o sobie (co lubisz robić, jakie jest twoje hobby etc.) : Yo, Mam na imie Adam i mam 15 lat bardzo uwiebliam grać w minecrafta w każdej wolenej chwili. Lecz 
Moim hobby jest jeżdzenie na rowerze wyczynowo.
nick na serwerze : Lajnerek
wiek kandydata : 15
obecny poziom : 30
doświadczenie w moderowaniu : Jeśli chodzi o doświadzczenie nie mam z tym żadnych problemów posiadam kilku letnie doświadzczenie
dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie : Zapewne po moich obecnych godzinach nie widać że gram długo iż było to spowodowane sprawami prywatnymi o których nie za bardzo
chce mówić wracając, ale za to na trybie ME mam bardzo dużo przegrane ponieważ podobają mi się takie ryby jak me + rpg lub same rpg. Takie serwery dają mi przyjemność
z grania i mogę poświecić naprawde dużo czasu na serwerze, nie jestem osobą idealną mam wiele wad ale mam również i zalety np Każdego traktuje równo jak i w grach
jak i w prawdziwym życiu staram się być również zawsze miłym, uśmiechniętym, jak i staram się poprawiać ludziom humor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Twoje podanie zostało odrzucone.

- administracja game-box.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...