Skocz do zawartości
PuDeG

Podanie do administracji

Rekomendowane odpowiedzi

. Nick na serwerze: PuDeG

2.  Wiek: 15/Mutację również posiadam

3. Czy posiadasz Discorda?: Tak-PuDeG#6969

4.  Aktywność na serwerze (ile godzin dziennie): Moja aktywność to tak mniej więcej 4/5 h dziennie chodź czasem wcale nie wchodzę zazwyczaj jestem wtedy gdy jest placek i reszta ludzi.

5. Od kiedy grasz na serwerze?: od kiedy papuga był właścicielem nie pamiętam dokładnie może od 3/4 lat. Na pewno była jeszcze nazwa megaenchant.pl.

6. Coś na swój temat: Jestem Erwin mam 15 lat jestem z Warszawy interesuję się motoryzacją oraz kolarstwem grawitacyjnym no i oczywiście grami dużo gram w minecraft głównie na Game-Box grałem tu od nazwy MegaEnchant.pl i tak już tutaj zostałem. Mam dosyć specyficzny charakter często się dla żartów wyzywam z kolegami ale oczywiście na serwerze tak nie robię :) Miałem ostatnio drobną aferkę z takim ale mam nadzieje że nie ma dalej tego do siebie i wszystko między nami jest oki. 

7. Dlaczego akurat nasz serwer?: Dlatego ,że gram na nim bardzo długo i jest dla mnie on kultowy jest tu fajna atmosfera i super się tutaj gra ❤️

8. Co można zmienić na serwerze?: Powoli dodawać trochę więcej trybów aby nazwa game-box miała coraz bardziej sens no i jakoś przyciągać tych graczy prawda. Można również zrobić renowacja spawna np na ME ,ponieważ ma już trochę dobrych lat lobby też można by odrobine przemienić a najlepiej wszystko nie od nowa budować ale dodawać motywy halloween a potem np. świąt itd.

Edytowane przez PuDeG
Powód edycji błędy interpunkcji/ortografii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...