Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick na serwerze: NacpanyPow1etzem

2.  Wiek:17

3. Czy posiadasz Discorda?: Posiadam ??????́?#6852

4.  Aktywność na serwerze (ile godzin dziennie): podczas e-lekcji od 7/8-23/24, a normalnie od 16-23

5. Od kiedy grasz na serwerze?: od czasów papugi12, ip bylo: megaenchant.pl, około 3 lat temu zacząłem grać.

6. Coś na swój temat: Mam na imię Michał. Mam 17 lat, interesuję się motoryzacją, sportem i e-sportem. W Minecrafta gram kilkanascie lat, posiadam Premkę i Pelerynkę. Oprócz minecrafta gram w cs;go among us, the forest, ets 2, gta 5,rocket league. Uczę się dosyć szybko. Byłem administratorem serwera Dragon-survival, ale już nim nie jestem, gdyż w pewnym momencie przestałem grać w Minecrafta, akurat wtedy miałem zepsuty komputer i zostałem wyrzucony z administracji. Gdy mam jakąś range, czas zagospodaruje własnie na serwer, na którym ją mam. Kiedyś grałem w Piłkę nożną, teraz już to tylko hobbistycznie z kolegami. Posiadam SUZUKI GSX-S1000F z 2016 roku o zielonej kolorystyce. Osobiście bardzo polecam własnie ten model. Ortografię mam ogarniętą, jednak interpunkcji unikam, jestem przyzwyczajony do niepisania "ń,ą,ó itd. więc przepraszam za to.

7. Dlaczego akurat nasz serwer?: Akurat game-box.pl poniewaz jest tam tryb meganechant, jako jedyny ktory z nam, serwer jest dopracowany, graczy nie brakuje i dobrze się na nim czuje. Gracze odpowiadają na pytania innych, jednak znajdzie sie taka osoba która gra dłuższy czas, wszystko wie i zaczyna tą osobe wyzywać, ponieważ nie wie np. gdzie kupic amulet potęgi.

8. Co można zmienić na serwerze?: gorszy set niszczyciela, za duzo daje hp, albo ciezej do zdobycia. Podczas jakiegoś eventu, typu halloween, zeby kazdy mial swoje moby do zabijania, bo kazdy je zabiera. Powrócenie rang za banknoty. Zrobić me v2, ale mniejsze efekty i enchanty, krótko mówiąc mniejsze ilosci hp,sharpa itd. Oczywiscie nie zabraknie tutaj mowy o eventach typu ox, na innych trybach jest to częste, jednak na me jest on raz na miesiąc. EDIT: mozna by było jeszcze dodac /topki, np. spędzonego czasu, ewentualnie na tabie

Pozdrawiam!

Edytowane przez kopilon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...