Skocz do zawartości
Serhitoo

Podanie - Serhitoo

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick na serwerze: Serhitoo

2.  Wiek: 15 

3. Czy posiadasz Discorda?: Tak ->> Serhitoo#4419

4.  Aktywność na serwerze (ile godzin dziennie): Na starcie grałem tak od rana do wieczora potem jednak odechciało mi się grać, ale teraz znowu zaczynam dużo przesiadywać np dziś to juz 9h siedze. (Tak będę grał po 10-12h)

5. Od kiedy grasz na serwerze?: 3lata  

6. Coś na swój temat: Mam na imię Kacper na drugie Marek. Jestem samotnym 15latkiem i nie mam dziewczyny ostatni raz miałem rok temu. Lubię grać w minecrafta i gram w niego już no z 5/6 lat swoje przygody zaczynałem na serwerach typu MegaDrop bo lubię łatwizne i nie lubię grać na serwerach z małym dropem bo lubię ostre klepy i zawsze tam gdzie było grane to oczywix Top1 pkt i gildia musiała być. Jedynym wyjątkiem jest Me niby nie jest podobny do MegaDrop, ale zawsze jakoś chciało mi się tu grać bo nigdy się nie nudziłem a jak się nudziłem to jest Akcja /arena. W wolnym czasie gdy nie maniacze w minecrafta zawsze lubię sobie oglądać jakieś seriale natomiast już takie poza domem to na orliku z ziomeczkami z ławki pograć se w pąjaka, w dychy albo palniaka XD. Reszta to niestety sekret bo nie możecie za dużo wiedzieć bo nigdy nie wiadomo. To tyle :O. No i dodam że posiadałem już tu range TestHelper więc jest obczajone. 

7. Dlaczego akurat nasz serwer?:  Fajnie mi się gra, miła atmosfera, Praktycznie nigdy się nie nudzi a jak nudzi to jest akcja /arena 

8. Co można zmienić na serwerze?: Eventy jak były na starcie edycji min. Ox,Piece,Losowania,Kody, Zwiększyć drop na /warp halloween bo w 10h mogłem za dynie kupić 3skrzynki xd.  

Edytowane przez Serhitoo
Zły discord. Poprawione

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Nie

-Aktywność

+Rozpiska

- Strasznie toxic na /msg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...