Skocz do zawartości
TakiJakTy

FAQ - Najczęściej zadawane pytania.

Rekomendowane odpowiedzi

Z powodu częstych takich samych pytań graczy naszego serwera postanowiłem zrobić FAQ

Jestem na dungeonie, a serwer się wyłączył dostanę za to rekompensatę lub przedmioty, które straciłem?
W większości przypadków odpowiedź brzmi NIE. Jednak jeśli serwer został wyłączony z naszej winy można odzyskać stracone przedmioty, ale musisz mieć dowód w postaci screen'a, że rozpocząłeś dungeon, na którym widnieje data oraz godzina! Wszelkie inne dowody nie są poprawne i nie zostaną wzięte pod uwagę.

Zapomniałem hasła do mojego konta! Pomożesz mi?
Oczywiście, że pomogę, ale musisz mieć konkretne dowody, że konto należy do Ciebie inaczej nie będę w stanie nic zrobić z twoim problemem!

Kupiłem sobie oryginalnego Minecraft'a. Możesz zmienić mi status konta?
Jest to możliwe, lecz pamiętaj! Zmiana nicku na premium powoduje usuwanie się postępu w grze ponieważ dostajesz swój unikatowy numer UUID, który na każdym serwerze jest taki sam. Na minecraft non-premium numer ten jest na każdym serwerze inny.

Kiedy odbywają się automatyczne restarty serwerowni?
Automatyczne restarty mają miejsce każdego dnia o godzinie 4:00!

Czat jest wyłączony, dlaczego jest on wyłączony? Włącz go!!
Administracja nie wyłącza czatu, bo im się tak podoba. Zawsze jest jakiś powód takiego działania. Zazwyczaj czat zostaje włączony jeśli osoba wyłączająca go uzna, że można go już włączyć! Spamienie na helpop o włączenie go w niczym nie pomoże, a nawet może zaszkodzić!

Kiedy się respią bossy na danych obszarach?
Administracja nie podaje takich informacji graczom - nie ułatwiamy rozgrywki!

Chciałbym dołączyć do administracji serwera. Jest to możliwe?
Co jakiś czas na naszym serwerze jest otwarta rekrutacja. Wtedy możliwe jest, aby napisać podanie. Gdy rekrutacja jest wyłączona nie ma możliwości dostania się do administracji chyba, że właściciel inaczej zadecyduje.

Znalazłem błąd w grze. Gdzie mam to zgłosić?
Błędy w grze możesz zgłaszać w prywatnych wiadomościach do administratorów lub na naszym discordzie. Za zgłoszenie większego błędu przewidziana jest nagroda. Pytanie o nagrodę jest zabronione.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...