Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

:small_orange_diamond:1. Nick na serwerze:TOP1_Mars

:small_orange_diamond:2.  Wiek:18

:small_orange_diamond:3. Czy posiadasz Discorda?: tak posiadam discorda

:small_orange_diamond:4.  Aktywność na serwerze (ile godzin dziennie): od 8 do 22

:small_orange_diamond:5. Od kiedy grasz na serwerze?: zaczałem gre jak bylo ip megaenchant.pl i na innych nikach

:small_orange_diamond:6. Coś na swój temat: Jestem Programista poczatkującym Java ,JavaScripta ,Pythona. oraz Front-end Dev. [HTML, JS, jQuery, CSS] jestem tez dev discord.js/discord.py czyli tworzenie botów discord
                                          Poszedłem do 3 klasy techniku Grafik Komputerowy gdyz zabrakło miejsc do techniku Programistycznego  w moim miescie . Jestem Bokserem z stażem  9 letnim zaczalem swoje pierwsze treningi  w wieku 8 lat  od 

Moja matka była nie zadowolona z decyzji ojca ze tym wieku zaczalem sporty walki ale po  3 latach stanąłem na pierwsze zawody i wygralem zajmując czołowe miejsce teraz zostalem mianowy do zawodów mieńdzy                                                narodowych w wadze 85 . Jestem tez downhilowcem skacze na rowerze wyczynowo 

:small_orange_diamond:7. Dlaczego akurat nasz serwer?: BO gram na nim bardzo długo i mi sie mega podoba server pod wzgledem ze tu jest w ch**j pluginów i wogle lagów nie ma na taka ilosc osób 

:small_orange_diamond:8. Co można zmienić na serwerze?:  nowe propozycje eventów dungeonów związane z wakacjami jestem mega kreatywny i cos sie zawsze wykombinuje 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...